TOP 5 fitnesa inventārs mājas treniņiem

TOP 5 fitnesa inventārs mājas treniņiem

Tātad Tu esi izlēmis izveidot mājas trenažieru zāli. Tu pat atradi vajadzīgās aplikācijas mājas treniņiem. Tagad Tev ir nepieciešami treniņu inventārs, taču ir divi faktori, kas neļauj ātri to iegādāties – platība un budžets – taču visu pareizi izplānojot, Tev ir iespēja izveidot perfektu studiju treniņiem mājas apstākļos, atbilstoši Taviem mērķiem un vēlmēm.

Pašam sākumam būs nepieciešams vingrošanas paklājs un mazās pretestības gumijas. Pastāv tūkstošiem dažādu vingrinājumu, kuri neprasa nekādu specializētu inventāru, bet vingrošanas paklājs visas kustības padarīs komfortablākas. Ja budžets ir ierobežots, tad sākumam vari iegādāties labu vingrošanas paklāju. Ja Tev jau ir jogas paklājs, ari izmantot to pašu, taču biezāks paklājs būs saudzīgāks ceļiem, pēdām un mugurai. Kvalitatīvu paklāju ir iespējams iegādāties mazāk ka par 40 eiro.

Ja joprojām neesi pārliecināts, ka vēlies ieguldīt lielākus līdzekļus treniņu piederumiem, nākamais pirkums varētu būt pretestības gumijas. Tās ir lētas, viegli uzglabājamas un ļauj palielināt intensitāti lielākai daļai vingrojumiem ar savu svaru. Piemēram, ja iemīļotais vingrinājums “Jumping Jacks” šķiet ir palicis par vieglu un gribas izaicināt savus adduktorus – uzvelc mazo pretestības gumiju ap potītēm. Tas joprojām ir tas pats vingrinājums, taču pavisam citas sajūtas! Pats labākais ir tas, ka šīs gumijas maksā mazāk nekā 10 eiro.

Lai iegūtu vēl lielāku muskuļu masu, apdomā ideju iegādāties spēka gumijas, tādiem vingrojumiem kā apakšdelma  saliekšanai, spiešanai plecos un citiem. Pat ja ar laiku iegādāsies vairāk svarus spēka treniņiem, spēka gumijas noderēs gandrīz jebkur – rehabilitācijai, stiepšanās un mobilitātes vingrinājumiem,  spēka trīscīņai un pievilkšanās vingrinājumiem kā atbalsts. Spēka gumijas varēsi iegādāties no 16 līdz 45 eiro par katru, atkarībā no pretestības līmeņa (gumijas ar lielāku pretestību būs dārgāks).

Kad būsi gatavs ieguldīt mazliet vairāk naudas, TRX Home piekares sistēma ir labākais pirkums, kādu vien varēsi iedomāties, papildinot savu mājas trenažieru zāli. Komplektā nāk ne tikai pati TRX piekares sistēma, bet arī piekļuve TRX mobilajai aplikācijai (ar vairāk nekā 80 treniņu programmām). Lai arī TRX Home piekares sistēma maksā mazliet vairāk kā 200 eiro, tas ir viens no populārākajiem produktiem cilvēkiem, kuri vēlās vingrot mājas apstākļos. Ar TRX piekares sistēmu varēsi nodarbināt visu ķermeni un pielāgot to savam fiziskajam sagatavotības līmenim. Tev un Tavam draugam vai dzīvesbiedram būs nepieciešamas dažāda svara hanteles, taču jūs varēsiet izmantot vienu un to pašu TRX piekares sistēmu. To ir viegli lietot un varēsi uzstādīt uz jebkāda augstuma durvīm, kā arī pēc izmantošanas, uzglabāt pārnēsājamā maisiņā. Vasaras laikā vari to paņemt līdzi un trenēties svaigā gaisā.

Kad Tavā īpašumā jau ir pretestības gumijas un TRX piekares sistēma, nākamais loģiskais pirkums ir medicīnas bumba vai svara bumba. Ir daudz dažādu vingrinājumu un treniņu konceptu, kā šos inventārus var izmantot, neskatoties uz to, ka tie ir pavisam atšķirīgi. Piemēram, medicīnas bumbu bieži izmanto dažādu vingrojumu izpildīšanai, metot to pret sienu, bet ja to mēģināsi darīt ar svaru bumbu – caurums sienā ir garantēts! Savukārt svaru bumbas tiek izmantotas tādām kustībām kā raušanai un grūšanai vai, piemēram, vilkmei. To būtu manāmi grūtāk izdarīt ar medicīnas bumbu. Tomēr svaru bumbām ir pieejama lielāka svaru izvēle nekā medicīnas bumbām.

Ja esi nolēmis pievērsties mājas treniņiem, izvēlies inventāru, kas ir piemērots tieši Tev. Tas dārgais skrejceliņš, par kuru bija lielā sajūsmā Tavs kolēģis vai kaimiņš, var arī nebūt piemērots Tev. Izvēloties fitnesa inventāru lietošanai mājās, sāc ar paklājiņu, pretestības gumijām, medicīnas bumbu, svara bumbu un, protams, TRX piekares sistēmu. Kad esi piegādājies inventāru no visām šīm piecām kategorijām, lēnām vari pievērsties arī kādam lielākam pirkumam. Šāda fitnesa inventāra iegādāšanās stratēģija ļaus ietaupīt līdzekļus, tajā pašā laikā, tas nemazinās iespējas sasniegt savu nostādīto mērķi.

 

Īpašie produkti

TRX PRO 4 piekares sistēmas komplekts
-15%

TRX PRO 4 piekares sistēmas komplekts

TRX
237.95 279.95 €
TRX HOME 2 piekares sistēmas komplekts
-15%

TRX HOME 2 piekares sistēmas komplekts

TRX
195.45 229.95 €